Harold van der Ploeg heeft aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden ‘publiciteit en illustratie’ gestudeerd, waar hij zijn Bachelor-diploma behaalde. Tijdens zijn HBO-studie werkte hij voor diverse gerenommeerde ontwerpbureaus. Na zijn studie werkte hij ruim 11 jaar bij Heine Dolstra Design (Gorredijk) als vormgever.
Hier werkte hij o.a. voor Rinsma fashion plaza, Van Wijnen, On Tour tweewielers, Gemeente Opsterland, Oars as Oars, Mokobouw, etc.

Ook heeft Harold les gegeven aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL) als gastdocent. Hier doceerde hij praktijklessen op het gebied van grafische vormgeving.

Eind 2009 heeft hij EYE CREATIONS opgericht. Inmiddels heeft hij voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers gewerk zoals: overheden, industrie, winkels, non-profit organisaties, etc. in binnen- en buitenland. 

Harold: ”Als grafisch ontwerper sta je bij elke opdracht weer voor een uitdaging. Iedere klant is uniek en vraagt om een eigen, specifieke benadering. Het geeft altijd een zeer voldaan gevoel wanneer ik mijn doel bereik en ik een bedrijf veel sterker in de markt heb weten te zetten. Waar een ander al snel tevreden is probeer ik er nog net even wat extra uit te halen voor mijn opdrachtgevers. Het succes van een ontwerp komt voort uit een samensmelting van goede vormgeving en de inzet van de juiste marketingmix”.

ENKELE AFGERONDE PROJECTEN

WAAROM EYE CREATIONS

  • professioneel
  • meer dan 12 jaar ervaring
  • scherp geprijsd
  • allround
  • flexibel
  • betrokken

Lenteklokje 24, 8935 KX Leeuwarden
Telefoon 06 24 37 24 99
E-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ALGEMENE VOORWAARDEN